Udgivet i 2 kommentarer

Garnalternativer til Forest Lace socks

Indeholder reklame links

I har jo været så ufatteligt søde til at tage imod min nyeste opskrift på forest lace socks, tusind tak for det.

Et af mine mål, er løbende at få oprettet indlæg her på bloggen med garnalternativer til alle opskrifter, på den måde bliver det forhåbentlig let for jer at finde rundt i, og alle kan være med uanset budget.

Det fede ved #forestlacesocks er at hvis man ikke strikker skaftet så langt, kan de to mindste størrelser strikkes af et enkelt nøgle garn.

 
Den billige udgave

I den billige ende finder vi Drops Nord. Dette er faktisk den udgave min egen også er strikket i. Drops nord er super blødt, og lækkert at have på, da den består af uld og Alpaca. Ulempen ved denne er at den ikke har noget nylon i. Så den er altså ikke slidstærk. Bruger man sine strømper meget, vil de hurtigt blive slidte. Mine egne har ind til videre kun været gennem tre vaske, og står stadig fint.

Mellem udgaven

I den midterste prisklasse er min favorit, nemlig Filcolanas arwetta. Det er lækkert blødt, og med det magiske nylon, som gør det mere slidstærkt.

Jawoll fra Lang Yarns er også rigtig fint, og med en følgetråd til hæl og tå, som gør det endnu mere slidstærkt.

Den dyre udgave

Den dyrere udgave er de mange fine håndfarvede garner der findes derude. Jeg synes farvespillet ville være så fint i mønstret. Selv drømmer jeg om at strikke dem i Mayflowers luxury sock yarn i fv. Tulipan

I bund og grund kan de strikkes i hvilket som helst tyndt strømpegarn, så der er altså også god mulighed for at gå på hovedet i gemmerne, og se om man kan få brugt nogle af resterne.

2 tanker om “Garnalternativer til Forest Lace socks

 1. Jeg købte opskriften på disse socks. Men
  Måtte konstatere efter flere forgæves forsøg, at der er fejl i mønsteret.
  Det er temmelig skidt for de , der er nybegyndere og også for os mere garvede strikkere. Jeg skulle bruge tre forsøg før det endelig gik op for mig, hvad problemet var.

  Pas på med det fremover. Folk fravælger dine opskrifter, hvis vi ikke kan stole på dem.
  Just saying.
  Lise Thorup 😬🙄

  1. Hej Lise

   Jeg er ked af du har oplevet problemer med opskriften. Jeg vil super gerne høre hvad du mener problemer er? Jeg vil jo altid gerne kunne gøre det bedre. Der har nemlig været en del testere på som ikke har haft problemer med den.
   Mvh
   Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *