Gratis fragt på fysiske varer ved ordre over 300kr – OBS ordre på fysiske varer i uge 29+30+31 vil først blive sendt i uge 32 ☀️God Sommer

OM SKOVCREATIONS

Bag SkovCreations

Finder du Camilla Skov Thomsen som designer strikkeopskrifter til kvinder, mænd og børn.

SkovCreations blev stiftet i 2021, og tilbyder hovedsageligt strikkeopskrifter til kvinder med feminine detaljer. Jeg har i dag mere end 50 opskrifter og udvider sortimentet løbende.

DESIGN AF STRIKKEOPSKRIFTER

Min baggrund

Udover at jeg selv har strikket i mange år, har jeg også mere end 15 års erfaring fra modebranchen. Jeg er opdateret på, hvad der foregår i modebilledet, og har en stor forståelse for konstruktion.

MANGLER STARTEEDE REJSEN

Om designeren Camilla

Jeg har strikket og hæklet siden jeg var barn, men det var først da jeg var på barsel med min yngste søn, at jeg begyndte at designe selv. Jeg havde strikket meget efter andres opskrifter, og følte jeg manglede noget feminint strik, der havde lidt ekstra detaljer, og sådan blev Spring Waves Tee til, som sammen med Forest Balaclava er nogle af mine første opskrifter (og stadig de mest populære).

OM VIRKSOMHEDEN

Mine kerneværdier

Hobby virksomhed

SkovCreations er en hobby virksomhed, og jeg har et deltidsarbejde i modebranchen.

Frihed og familie

Jeg bruger først og fremmest friheden virksomheden giver mig, til at gå i deltid på mit andet arbejde, så jeg en dag om ugen kan være hjemme med mine børn

kæmpe passion

Jeg arbejder på SkovCreations i min fritid, og det er min store passion

et særligt Tak til dig

Ved at købe mine opskrifter støtter du min store drøm om en dag at kunne leve af at være strikdesigner.

Scroll to Top