Gratis fragt på fysiske varer ved ordre over 300kr – OBS ordre på fysiske varer i uge 29+30+31 vil først blive sendt i uge 32 ☀️God Sommer

Garnalternativer Summer Structure Tee

Vil du gerne strikke en Summer Structure Tee i din sommerferie, men ved ikke helt hvilket garn du skal vælge? Så læs med her.

Jeg har lavet en liste over 4 lækre alternativer som du kan strikke en Summer Structure Tee i (Opskriften finder du i øvrigt lige her)

Indlægget her indeholder reklamelinks. Det betyder ikke du betaler mere ved at bruge dem, men at jeg får en lille procentdel af salget fra de forskellige webshops for at henvise dertil. Jeg vælger at bruge reklamelinks, for at tiden jeg bruger på at finde alternativer også går op i min ende 🙂 Tak fordi du støtter ved at bruge dem.

Drops Belle

Først og fremmest vil jeg gerne slå et slag for det garn jeg oprindeligt har strikket min i. Drops Belle er et lækkert hørmix garn som består af 53% Bomuld, 33% Viskose, 14% Hør. Det er lækkert og luftigt, og jeg synes det holder sig virkelig pænt i brug. Jeg har strikket min i farve 07 zink.
Udover at være luftigt og lækkert, er Drops Belle også det billigste alternativ. Det koster kun 16 kr nøglet, og du skal bruge mellem 7-11 nøgler afhængig af størrelsen. Det betyder du kan strikke toppen for mellem 112 – 176 kr. Det er en super pris, især hvis det er første gang du skal gøre et forsøg med sommergarn, og ikke helt ved om det er noget du kommer til at bruge. Garnet finder du her.

Hjertegarn Blend Bamboo

Blend Bamboo fra Hjertegarn er et blødere alternativ med sin komposition af 50% bambus og 50% bomuld. Med ren Bomuld og bambus er det et super lækkert sommergarn, om end lidt tungere end Drops Belle. Blend Bamboo har en let glans grundet bambus, som også kan give et super flot udtryk til dit færdige strik. Med Blend Bamboo skal du være opmærksom på at det lige løber lidt kortere nøglet, så husk at bestille 1 nøgle mere end opskriften siger, for at være sikker på du har nok. Blend Bamboo kan findes her.

Sandnes Garn Line

Sandnes Garn Line er nok det alternativ der minder mest om originalen, med næsten samme indhold: 53% Bomuld, 33% Viskose, 14% Lin. Her får du lidt mere luksus (også til en anden pris), men din bluse vil formentligt også holde sig pæn længere, og du vil stadig få samme udtryk, som min har. Nogen gange når vi skifter garn ud med et andet, kan maskeudtrykket nemlig godt ændre sig, afhængig af fiberindholdet i det nye garn, kontra det gamle. Jeg ville vælge Sandnes Garn Line som alternativ fordi der er et super fint farvekort, som jeg ikke helt føler Drops kan matche. Du finder alle farverne her.

BC garn Alba

Til slut vil jeg lige omkring BC garn Alba. Det er et rent bomuldsgarn som mange foretrækker til sommerstrik. Hvis du er hækler, vil jeg anbefale at købe noget godt bomuldsgarn til din sommerstrik, frem for det almindelige 8/4 man hækler med, da det hurtigt bliver stift i brug.

BC Garn Alba er lækker blødt, og har ikke samme shine som bambus alternativet, hvis man nu ikke er til det. Bomuld er åndbart og holder strukturen godt, så dette alternativ vil minde meget om originalen. Derudover er bomuld åndbart og god til dem med sartere hud. Jeg har selv strikket to Summer Structure Tee’s i bomuld. Find BC Alba lige her.

Vil du dele dette med andre strikke-elskere?

Måske du også ville kunne lide

Garnalternativer Hopperhuen

Indeholder reklamelinks Så blev det tid til garnalternativer på Hopperhuen. Denne er faktisk sværere, da jeg har strikket min i

Scroll to Top