Gratis fragt på fysiske varer ved ordre over 300kr

Bettemandens Batman bluse

Så kom dagen hvor Mayflower udgav mit nyeste design: Bettemandens batman bluse.

Det er samtidig også mit første design af tøj, i hvert fald som jeg har fået skrevet ned og udgivet. Jeg arbejder også på den famøse vest med kabler, som jeg viste frem i efteråret, men den viser sig at være liiiidt sværere at få gradueret.

Nu er vi er ved det, det der med graduering, hvis der er nogen derude der sidder inden med gode fif, så send dem endelig min vej! Jeg er stadig total newbie, og det tager 100 år. Så alle gode råd er mere end velkomne.

Nå tilbage til batman blusen. Jeg havde fra start af en ide om at jeg ville lave en enkel raglan trøje med en batman på forsiden. Men faktisk startede mit design med, at der skulle et helt hoved på, og da jeg så gik i gang med at hækle den op, skete der to ting. Først og fremmest ville blusen blive aaalt for lang i den lille størrelse, for det andet var der noget lidt sejt over at batmanden kun lige titter frem for neden, så endte det med at blive sådan.

batman bluse

Bettemandens batman bluse er lavet i Mayflower Easy care cotton merino, som jeg har fået sponsoreret til formålet. Mayflower lagde for noget tid op på hhv. facebook og Instagram at de gerne ville sponsorere nogle garner hvis man ville lave en opskrift til dem. De kalder konceptet for MyDesign. I kan søge under det på deres hjemmeside, og finde en masse fine designs, af forskellige folk i måske kender.

Mayflower Easy care cotton merino er virkelig lækkert at hækle i, jeg valgte at bruge en nål 4 for at det kan blive en let lettere overgangs bluse her til foråret.

batman bluse
Opskriften er tilgængelig på Mayflowers hjemmeside

Vil du også hækle en bettemandens batman bluse, kan du finde opskriften ovre hos Mayflower lige her.

Vil du dele dette med andre strikke-elskere?

Måske du også ville kunne lide

Garnalternativer Hopperhuen

Indeholder reklamelinks Så blev det tid til garnalternativer på Hopperhuen. Denne er faktisk sværere, da jeg har strikket min i

Scroll to Top