Udgivet i Skriv en kommentar

Sommerstrik

Sommeren står for døren, godt nok typisk dansk sommer med masser af regn, men stadigvæk, og der skal derfor lidt sommerstrik på mine pinde.

Det bliver meeeeget begrænset, da jeg er håbløst bagud med mine strikkeplaner for vores kommende baby, efter 4 måneder med kvalme, hvor jeg bare ikke har kunne røre strikkepindene. Helt ærligt, strikkepindene har forværret kvalmen, og lugten af uld -uff. Jeg har sjældent oplevet noget værre, en ting er at skulle ligge stille for ikke at kaste op hele tiden, men når man så oven i købet ikke kan strikke!

croppedlacetop

Nå tilbage til sommerstrikken, det første projekt er allerede af pindende – en cropped lace top som jeg har testet for Minimaknit. Det er dog imidlertid ikke det, jeg kommer til at bruge mest, da mavsen altså ikke helt kan komme i den, og den er som navnet siger cropped, det er altså heller ikke så fikst med sådan en badebold foran. Jeg kan derfor ikke helt finde ud af, om jeg skal give den væk, eller gemme den til næste år? Den er bare sååå lækker blød jeg næsten ikke nænner at skille mig af med den. Samtidig er det jo også synd, den ikke bliver brugt.

 

Det næste på mine pinde er endnu et testprojekt for Minimaknit, nemlig en lækker sommerkjole. Den er lidt større, og det er meningen man skal have et bælte i taljen. Den tænker jeg bliver helt perfekt til dunken hvis bæltet bare kommer højere op.

 

Det sidste projekt jeg har i tankerne er Lydia Lace tank fra Ivy and Autumn, den fik jeg ikke lavet sidste år, og jeg vil så gerne eje den, meeen det bliver nok også en af dem som ikke er helt ideelle til dunken, så jeg tænker den bliver nedprioriteret til næste år.

 

sommerstrik

Så har jeg også lidt en drøm om at komme i gang med min sorbet cardigan, som jeg har haft garn til at ligge til i næsten et år, og den kan jo bruges over maven, så det kan være det bliver det næste. Samtidig nager den dårlige samvittighed lidt over det manglende babystrik. Send mere strikketid!

 

Har i andre gode sommeropskrifter, som man kan have en voksende babybule i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *