Udgivet i Skriv en kommentar

Sommerferiens strikke og hækleplaner

strikkeplaner, garn, sommerferie

Jeg går på sommerferie på fredag – yay!

De første par dage skal bruges på familiehygge derhjemme, og onsdag i næste uge, drager vi mod Sydens sol på Rhodos. Jeg har selvfølgelig allerede nu krise over hvilke projekter jeg skal pakke. Hvor meget kan man nå at strikke og hækle en uge sydpå? Med en lille mand på 1,5 der skal underholdes?

Nu er jeg godt gift, så jeg ved min mand kommer til at give mig en garn pause eller to, og så er der jo også aftnerne efter den bette er lagt i seng.

Jeg har planer om at tage med til en sandkorns trøje til bettemanden i sommeruld, men er det nok? Man skulle jo nødig rende tør for garn, og herhjemme strikker jeg snildt en trøje til ham på en uge, hvis jeg kun strikker om aftenen.

Så hvad skal jeg mere pakke? Projekt listen er egentlig lang, der er kun et spørgsmål om at vælge.

Måske man skulle pakke endnu et ego projekt, det er der i hvert fald nogle timer i. Man skal jo også lige huske flyveturen frem og tilbage.

Samtidig savner jeg min hæklenåle. Programmet har stået på rigtig meget strik for nylig, da jeg har haft meget tøj jeg gerne ville lave, og nu er det tid til at finde nålen frem igen. Grunden til jeg foretrækker at have strikke projekter med på farten eller ferie, er at det fylder mindre. Når jeg hækler er det for det meste amigurumi, som kræver fyld osv. Derfor ved jeg heller ikke om hæklenålen kommer med på ferien, jovist jeg kunne pakke til et tæppe, men det er bare lidt varmt at sidde med i 30 graders varme.

Inden vi rejser afsted skal jeg lige være færdig med mit #kreavm2018 projekt. Der mangler blot et halvt ærme nu, så det gider jeg ikke slæbe med, og nå ja, så skal diverse fornødenheder som man skal bruge på sådan en ferie også lægges frem og pakkes, men jeg har jo prioriteterne i orden, så jeg starter med at bekymre mig om garn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *