Udgivet i 1 kommentar

Simone Cardigan

simone cardigan

Jeg er nogle gange en lidt heldig kartoffel. Sådan føler jeg det i hvert fald når jeg får lov at afprøve ting, fra de firmaer jeg elsker at følge med hos.
Denne gang har jeg været så heldig at få lov til at prøve et af we are knitters fede kits


simone cardigan
Jeg valgte Simone cardigan fordi jeg gerne ville lave noget til mig selv. Jeg elsker vamsede cardigans men har ikke haft mod på dem ind til videre, da det virkede så uoverskueligt. Men da jeg fandt Simone tænkte jeg: pind 15? Det må da gå hurtigt. Og det gjorde det!
Cardiganen var strikket på ingen tid og opskriften er super nem at gå til, da det hele strikkes i stykker. Jo det giver lidt montering men det er faktisk slet ikke så galt.
Garnet er the wool og er mega lækkert jeg valgte en grå, mest fordi jeg tænkte så lækker en cardigan bare skal kunne passe til mest muligt.

Mit største problem nu er at jeg er så øm over for den at jeg ikke tør tage den på af frygt for leverpostejsfingre der kommer og vil kramme sin mor

simone cardigan

Højt på projekt listen står også den hæklede Alpaca, som de har lavet en gratis opskrift på. Har i lige set hvor sød den er?

1 tanke om “Simone Cardigan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *