Udgivet i Skriv en kommentar

Sangkuffert i samlesæt – Part 1

For ca et års tid siden lovede jeg min veninde, at jeg gerne ville lave en sangkuffert til hendes søn, og en til min egen i samme ombæring. Kort tid efter tog jeg på hæklecamp, hvor jeg fik lavet de to første figurer, og derefter glemte jeg ellers alt om det. Flot C!

I går fik hun så to mere, (lavet på hæklecamp året efter) Så nu er det blevet til en samle-sangkuffert, som hun får i bidder, ups.

Men det er faktisk okay, for det giver mig tid til at undersøge lidt, hvad jeg har lyst til at lave, og tilpasse det efter hvilke sange drengene lige synes er sjove lige nu.

Jeg tænkte derfor også at dele lidt hvilke ting, jeg har lavet ind til videre, og så kommer der flere indlæg som jeg får lavet flere.

Der findes allerede rigtig mange lignende blogindlæg, med links til opskrifter og sange, jeg endte faktisk med at stirre mig lidt blind på dem, fordi de netop er så lange. Så håber at I ligesom mig kan lide den lidt opdelt.

 

De første ting jeg har hæklet har været disse:

bi

Bi

Denne er lavet 100% efter opskrift fra Bygrarup, i kan finde den på hendes blog her.

 

Tinsoldat

Tinsoldat

Denne er lavet efter opskrift fra minkreativeverden

 

mariehønen evigglad

Mariehøne

Denne kunne jeg simpelthen ikke finde en god opskrift på, så den har jeg freestylet, og nu fik jeg desværre givet den væk, inden jeg fik opskriften skrevet ned på den. Men det er ret simpelt med to halvcirkler til krop, og en rund kugle som hoved, ellers er denne også virkelig fin

se min kjole

Kjoler

Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift, og så var jeg ikke helt tilfreds med nogle detaljer og har derfor freestylet mig til resten

 

 

Det næste på listen er indianere, dem har jeg faktisk ikke lige kunne finde gode opskrifter på, så det bliver nok også i frihånd, så er spørgsmålet bare om det skal være små figurer eller om de skal kunne sættes på fingrene så man kan tælle med fingrene?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *