Udgivet i Skriv en kommentar

Opfølgning på efterårets planer

Så sidste sommer lagde jeg mine egostrikke planer for efteråret op. På det tidspunkt havde jeg kun strikket Ingendikkedarer sweater og to sommertoppe, så den var meget ambitiøs for mig. Her et lille års tid efter faldt jeg over indlægget og tænkte jeg ville følge op på hvor meget af det jeg egentlig nåede.

Jeg fik ikke helt holdt mig til listen, men jeg har da fået strikket meget mere end jeg havde planer om.

bølgegenser

Bølgegenseren

Denne var den jeg startede med, jeg var helt hooked på mønstret og skulle bare eje den bluse. Resultatet (pånær en rigtig flot trøje) blev en omgang sene-skede-hinde-betændelse, det kan altså IKKE anbefales. Jeg er rigtig glad for trøjen, som jeg har strikket i Drops air, men må indrømme at jeg altså synes den fnulrer lige rigeligt. Jeg har egentlig garn til at ligge til en mere, men kan ikke finde ud af om jeg skal ud og finde noget andet garn i stedet.

bellaallover
Striber på langs

Denne blev ikke til noget, må indrømme jeg ikke er god til at strikke det samme to gange. Jeg får rigeligt krise over bare at strikke to ærmer. Garnet blev derfor i stedet brugt til en Bella all over fra bogen mig og ministrik. Den er blevet så fin!

kumulus bluse

Kumulus bluse

Denne færdiggjorde jeg for min mor. Hun havde strikket det meste, og manglede blot et halvt ærme. Den er så fint et minde at have om hende.

ballonjakkeBallon jakken

Jeg nåede den ikke i efteråret, og grundet kvalme blev den heller ikke færdig til vinter, men NU er den klar, og den er perfekt til kølige sommeraftener og en voksende babybule.

Sorbet cardigan

Garnet til denne ligger så stadig derhjemme og kalder på mig. Jeg glæder mig sådan til at strikke den, men der har sneget sig alle mulige andre projekter ind i stedet. Bl.a. en masse lækker teststrik.

 

De ekstra projekter

Ud over alt det jeg havde planer om, nåede jeg faktisk en del ekstra.

 

alonsweater
Alon sweater my size

Jeg havde noget ekstra drops air til at ligge som egentlig skulle blive til en ekstra Bølgegenser, men da Gitte var klar med opskriften på denne, måtte jeg eje sådan en i stedet.

 

simone cardiganSimone Cardigan

Jeg fik jo også lov til at teste dette skønne kit fra We are knitters. Den er også virkelig fin til sommeraftenerne. Jeg får desværre ikke brugt den så meget som jeg gerne ville, men det er simpelthen fordi jeg er for nervøs for fedtede børnefingre når jeg har den på 😀

ingendikkedarer

Så fik jeg jo også lavet en ingendikkedarer til min veninde, og en matchende sweater til sønnike, så han og Moster kan matche. Og selvfølgelig en masse lækkert børnestrik on top også.

 

Lige nu er der ikke så meget egostrik på pindende, med en baby på vej er jeg blevet skruk og strikker en masse småt nuttet babytøj i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *