Udgivet i 1 kommentar

Ny Pindeven kasse fra Mayflower

Jeg får af og til spørgsmålet “hvad går det ud på at være pindeven?” og tænkte jeg ville komme med en lille forklaring her.

Jeg har efterhånden været pindeven hos Mayflower i halvandet års tid, og det er et samarbejde, jeg er utrolig glad for.

pindeven
En af de første pindeven kasser

At være pindeven er egentlig bare navnet for det samarbejde Mayflower har med nogle IG’er og bloggere, og betyder at man får sponsoreret garn fra dem, mod at vi selvfølgelig reklamerer for dem i relevante opslag.

Lige et par andre små facts, så I ved hvad jeg får ud af samarbejdet, jeg får garnet og må selv bestemme hvad jeg vil bruge det på, jeg tjener altså ikke noget på at reklamere for dem på IG ind i mellem. Jeg forstår, det kan være svært at gennemskue de forskellige sponsorater, og når en IG’er eller blogger skriver at garnet er sponsoreret og lækkert, mener de det så? Men jeg ville aldrig indgå et samarbejde med et firma jeg ikke var fan af. Faktisk er det ofte Mayflowers garner, jeg render ud og køber når jeg har et nyt projekt i hovedet. Eksempelvis er min Bella all over, som jeg er ved at strikke også lavet i Mayflowers garner, men jeg har selv købt og betalt det og reklamerer derfor ikke for dem undervejs. For mig er det vigtigt at min IG og bloggen her ikke bliver fyldt med reklamer, sådan at I derude fortsat har lyst til at følge med, og kan se at det jeg skriver om, rent faktisk er oprigtige meninger.

bella all over
Min Bella all over, også i garn fra Mayflower, men som jeg selv har været ude og købe.

Nå tilbage til samarbejdet…
Af og til har jeg selv indflydelse på, hvad jeg får i kasserne, men langt de fleste gange bliver jeg overrasket. Dette synes jeg egentlig er utrolig morsomt, da det udfordrer mig kreativt. Jeg ved ikke hvad for noget garn jeg får eller hvilke farver, og kan bruge dage fra jeg modtager kassen på at gå og spekulere på hvad jeg skal lave af det.
Når jeg så har et specifikt projekt i tankerne, kontakter jeg Mayflower for at høre om næste kasse kan indeholde noget af det garn, jeg skal bruge, hvis jeg da ikke er for utålmodig til at vente på næste kasse, og render ud og køber det selv inden. Jeg er vild med balancen det kan give i mine projekter.

Den seneste kasse fra Mayflower

Mayflowerchallenge
Eksempelvis har jeg lige fået en kasse for et par dage siden med en #mayflowerchallenge – Mayflower har nemlig fået de fineste farver hjem i deres Easy care BIG, og har lavet en masse spændende opskrifter på hæklede puder. Så nu har de sendt en challenge til alle os pindevenner om at hækle disse puder. Jeg er selvfølgelig mega på. Farverne er så fine, og jeg tænker, de kommer til at passe perfekt ind oppe i sommerhuset.

De nye pudedesigns fra Mayflower

Jeg har ikke besluttet mig for hvilket design jeg skal hækle endnu, måske i kan hjælpe med det i en kommentar herunder?

En af de ting jeg har lavet af mit garn fra Mayflower, er bl.a. Sælen Søren, som Mayflower også har udgivet opskriften på, du kan finde ham lige her.

Hvordan bliver man så pindeven hos Mayflower?
Mayflower slår selv op på deres Instagram, når de søger nye pindevenner, så det er bare om at holde øje der, og sende en ansøgning afsted, når de gør.

1 tanke om “Ny Pindeven kasse fra Mayflower

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *