Udgivet i 4 kommentarer

Min Sy Mojo er tilbage

følgesvend

Som nogen måske har bemærket på Instagram har jeg fundet min symaskine lidt frem igen. Egentlig ville jeg gerne have gang i min overlocker som jeg har fået i gave af min mand, men instruktionsbogen til sådan en ting er på tysk! Så-øh hvis nu nogen ligger inde med en guide til hvordan man betjener sådan en ting, så send den lige min vej ikke?

Nå men det startede egentlig med at jeg så plummum flashe hendes fine #Følgesvend, og tænkte “den var da meget fin”, og da jeg så var inde på designeren af syvejledningens Ig, så jeg hun også lavede strikkeetuie’er, og jeg var solgt! Jeg har haft sådan et kedeligt plastik et til min, og det er altså bare ikke så fint. Jeg har været forelsket i de fine man kan få i læder, eller canvas, men synes måske priserne på disse er lige i overkanten.

Så klart måtte jeg jo sy en selv. Efter et godt stykke tid væk fra symaskinen var jeg lidt spændt på projektet, og startede derfor med  en følgesvend for lige at komme i gang igen, og hey hvem kan ikke godt lide når accessoriesne matcher.

Stoffet jeg har brugt var en rest jeg havde, jeg tror den er fra Stoff og Stil (ja der skal ikke så meget til så man kan bruge rester), og som for har jeg brugt det helt billige bomuldsstof fra Ikea, også en rest fra da jeg syede min søns slyngevugge.

strikkeetui følgesvend

Nu er begge dele færdige og jeg er så glade for dem. Jeg har allerede lavet en #følgesvend mere, og det bliver ikke min sidste.

Etui’et tænker jeg også at jeg skal have tilpasset, så jeg kan lave et til mine hæklenåle også, og min ikke også man kan lave noget sjovt til strømpepindene?

Jeg har i hvert fald fundet glæden ved min symaskine lidt igen, fandt ud af tricket er at holde mig fra jersey – (det var jo her overlockeren skulle komme ind), vi bliver simpelthen for meget uvenner, symaskinen og jeg, når vi syr i jersey.

Nå symaskine er jo egentlig lidt off topic, da alt andet her på siden er garn relateret, men i og med projekterne bliver brugt som strikkeudstyr tænker jeg den går – eller hvad siger i? vil i have mere Sygøjl?

4 tanker om “Min Sy Mojo er tilbage

 1. Jeg vil gerne se de ting du syr

  1. Hvor dejligt at høre, tak 🙂

 2. Hej Camilla. Det er nogle super flotte ting du laver. Følgesvenden og strikkepinde etui har jeg selv syet. Det er så flot og inspirerende det du strikker og hækler.
  Hilsen Anette (din fars team-makker i Norge)

  1. Hej Anette
   Mange tak! Det gør mig glad at høre. Følgesvenden og etui’et er også bare fint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *