Udgivet i 2 kommentarer

Anmeldelse: WAK Little Monkey Cardigan

Little monkey cardigan

For lidt tid siden blev jeg færdig med min Little Monkey Cardigan, som er endnu et kit jeg har fået lov at teste fra We are knitters, fra deres nye børnekollektion.

Faktisk var jeg lidt nervøs da jeg bad om lige præcis det kit, og var ude i en af opskrifterne, der er stylet til en pige til bettemanden. Men efter en konsultation med manden, som altså synes, det var for tøset, var der ikke nogen vej uden om, det måtte være Little monkey cardigan (men tjek lige de andre opskrifter også, de er så fine!).

Grunden til jeg var nervøs for cardiganen, er at den skal strikkes med to farver, og man strikker med de to samtidig. Det har jeg aldrig prøvet før, og i løst spundet uld, frygtede jeg at det ikke ville blive pænt.

Dinovotter

Nå men bettemanden manglede et par handsker, så jeg prøvede med et lille projekt for at øve mig først, og det gik egentlig okay, i har måske set de famøse dino handsker som bettemanden nægtede at tage på. Han er overbevist nu, heldigvis, så de er ikke lavet forgæves. Nu siger han roarr hver gang han skal have dem på. Det er meget kært.

dinovotter
Bettemandens Dino handsker, som han er blevet rigtig glad for

Da jeg gik i gang med cardiganen, forsøgte jeg mig med forskellige råd jeg havde læst mig til på nettet. Det resulterede i at hver gang jeg skiftede teknik fik stykket jeg var i gang med et nyt udtryk.

Så bagstykket endte jeg med at strikke tre gange, før jeg fandt den måde der passer mig bedst.

little monkey cardigan
Mine erfaringer

Det vigtige er at vælge en dominant farver. Da Little Monkey Cardigan er hhv en maske i hver farve havde jeg ret svært ved at finde ud af hvilken farve der er den dominante. Jeg endte med at sige det var den blå, for det er ribkanterne jo.

Faktisk synes jeg ikke det er et farligt projekt selv om man ikke har strikket med to farver før. Teknikken kommer hurtigt, og det med at mønstret er en maske af hver skiftevis er faktisk let til at begynde med. Det eneste er at man lige skal være lidt obs på sin strikkefasthed. Jeg fandt i hvert fald ud af, at jeg ikke strikker lige stramt/løst, når jeg samtidig skal koncentrere mig om to tråde.

Jeg er blevet bidt af det, og skal klart prøve det igen, når jeg lige finder et design jeg har lyst til at strikke.

Resultatet er blevet så fint. Jeg er faktisk ret vildt med The petite wool, nu hvor jeg har prøvet både den og the wool.

The wool er også rigtig lækker, men tykkelsen gør den bestemt mere egnet til voksenstrik, end børnestrik.

Tilbage til the petite wool, som virkelig er fint. Jeg har faktisk en lille rest som jeg overvejer en hue i. Hvis med blå lus, hvad tænker i?

2 tanker om “Anmeldelse: WAK Little Monkey Cardigan

  1. Har bestilt 2 opskrifter, vil høre hvor mange dage der går inden jeg får dem til download

    1. Hej Ulla

      Jeg har sendt linket til dig igen, og også vedhæftet opskrifterne på den mail du har sendt. God strikkelyst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *