Udgivet i Skriv en kommentar

Kreahygge med ungerne

I er altid så søde til at kommentere og spørge ind til det, når jeg deler kreative aktiviteter med min søn. Derfor har jeg nu samlet lidt om det i et indlæg.

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg deler øjebliksglimt på Instagram, og i skal derfor ikke lade jer narre, og tro min søn gider sidde stille og kreere en hel masse. 

Min søn bliver 4 til Februar, og som så mange andre børn i den alder er der fuld fart over feltet. Forskning viser at børn i denne alder kan fordybe sig i 8-10 minutter, og jeg må tilslutte mig dette, meget længere gider han det ikke. Derfor er mine erfaringer at det skal være let tilgængeligt, og jeg kan godt finde på at stille an, før jeg overhovedet har spurgt ham om han vil være med. På den måde spilder jeg ikke tiden med at gøre klar. Den næste erfaring jeg har gjort mig, er at lade ham lege på den måde han synes. Jeg kan godt have en ide om, at vi skal lave pænt pynt, og han vil måske hellere bare klippe en masse garn i stykker, og synes det pynter. jeg øver mig i så at bakke op, og inkludere hans ideer i legen. 

halloween

Et eksempel herpå var da jeg lavede Halloween pynt med ham. Jeg havde en ide om vi skulle lave en masse pomponer og lime på tegninger. det tog imidlertid for lang tid for min søn, og han synes det var sjovere at klippe stykker og sætte på. Nu har jeg købt denne fine pompon maker til næste gang, i håb om han bedre kan være med til at lave dem. 

Jeg har også haft lavet en væv til ham, efter jeg læste dette indlæg, skrevet af Eva fra Hobbii. Den fangede ham faktisk også godt. Jeg havde gjort væven klar om aftenen så den var lige til at gå til. Nålen var nem for ham at styre, og den var faktisk rigtig god til at øve over og under, rundt om og andre forholdsord. Jeg har brugt det bomuldsgarn som vi fik sponsoreret af Hobbii til Halloween.

En sidste ting jeg vil tippe om, er Søstrene Grene som har lavet nogle fine magneter man kan male selv. det er et hurtigt lille projekt, så barnet ikke taber tålmodigheden, men hurtigt får en succes følelse af at have skabt et færdigt produkt. Vi har malet vores i gave til bedsteforældrene 🙂

 

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *