Udgivet i 2 kommentarer

Hæklet mad til legekøkkenet

hæklet legemad, hækle frugt, grøntsager

Jeg har efterhånden flashet en del billeder af det hæklede legemad, som jeg har lavet til min søns legekøkken på Instagram.

Flere af jer har spurgt ind til det, så her får i et lille overblik.

Garnet er Hobbii’s Rainbow, en blanding af det almindelige og økologiske. Jeg synes det egner sig super godt til formålet med alle farverne, det kommer i.

hæklet frugt grøntsager

Opskrifter

Opskrifterne jeg har brugt er fra lidt rundt omkring, og noget af det er også freestyle, som jeg desværre ikke lige har skrevet opskrifterne ned på.

Jeg har dog prøvet at samle et overblik over gode links, som kan hjælpe jer godt i gang, eller give lidt inspiration, hvis man kan lide at freestyle.

Drops har nogle rigtig fine opskrifter, samlet i et hæfte lige her. Dog vær opmærksom på at nogle af tingene er lidt små, alt efter hvor gammel barnet, du hækler til er, bør nogle af tingene måske udelades.

hæklet appelsin hæklet pære hæklet æble

Til Ananasen har jeg brugt Vibemai’s opskrift her, og blot tilføjet flere masker og omgange for at få den større.

hæklet ananas frugt

Porre og radise er fra dette hæfte fra Jarbo. Der står de er på dansk, men det er altså ikke helt dansk, når man henter dem ned. Jeg synes dog sagtens, man kan forstå det nok til at hækle ud fra dem.

hæklet porre grøntsager hæklet radisse, grøntsager

Tomat og Aubergine er 100% freestyle, så hvem ved, måske jeg en dag skal hækle til et andet legekøkken og opskrifterne kommer der 🙂

hækelt aubergine grøntsager hæklet tomat grøntsager

Udover frugt og grønt har jeg planer om at lave håndmadder, byg selv burger og hvad jeg nu ellers kan finde på, så følg endelig med for mere inspiration.

Har i andre ideer, så byd endelig ind.

 

 

 

2 tanker om “Hæklet mad til legekøkkenet

  1. Elsker de fine farver og vil bruge garnet til hæklede is og kager. God sommer

  2. […] planer om at skulle hækle lidt mere legemad til bettemandens køkken. Jeg har allerede lavet en del frugt og grønt, men vil gerne have mere som han kan lege med, da forståelsen så småt er begyndt at komme for […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *