Udgivet i 2 kommentarer

Hæklecamp forår 2018

hæklecamp, deltager

Som I måske bemærkede på instagram i slutningen af Maj, er vi nogle hæklere, der mødes to gange om året, til hvad vi kalder hæklecamp.

Det hele er @rikkewitten’s ide, og sprang egentlig ud fra at vi alle skulle mødes en weekend for at få færdiggjort vores Wips.

 

Første gang var faktisk Maj sidste år, hvor jeg var forhindret da bettemanden ikke helt var gammel nok til at undvære hans mor en hel weekend, og også for stor til, at jeg kunne tage ham med. Jeg ville i hvert fald ikke få hæklet.

Jeg var derfor med for første gang i Oktober sidste år, dog kun noget af tiden, da jeg igen måtte hjem til en bettemand om aftenen.

Maj var derfor første gang, jeg kunne være med til hele weekenden, og hvor var det fedt! Vi hæklede bogstavelig talt fra, vi kom, til vi tog hjem, kun afbrudt af korte spisepause, og nogle enkelte timers søvn.

 

VI holder det to gange om året, i Maj er det altid på Frederiksminde Bed & breakfast på Falster – som Rikke siger – der er lang for alle. Næsten, os jyder har lidt længere.

Den i efteråret afholdes derfor i Jylland, og til Oktober vil vi være at finde i Vejle.

Hæklecamp, hæklet

Jeg glæææder mig til næste gang. Det er mega fedt at møde andre med samme interesse, og have nogle at spare med en hel weekend.

Så får man hæklet en del. Jeg fik begyndt på et tæppe, en suttepose, lavet to ting til en sangkuffert (stay tuned, når jeg er færdig med det hele, skal jeg nok lave et indlæg om hvad jeg har lavet, og hvilke opskrifter jeg har brugt), og en strandtaske. Jeg var langt fra den meste produktive, jeg blev hele tiden distraheret af lækre snacks, garn og andres projekter.

hæklecamp, sponsor, garn

Vi er nemlig også så heldige at vi fik sponsoreret garn til weekenden. Denne gang havde Mayflower, Elmelydesign, Rito.dk, Hobbii.dk sponsoreret en lækker goodiebag til os.

Nu kan tiden kun gå for langsomt til Oktober!

2 tanker om “Hæklecamp forår 2018

  1. […] hækler det i Blueberry bambam og er egentlig ikke så langt endnu. Jeg begyndte på det i Maj til hæklecamp. Mønstret tager lang tid at hækle på de omgange, hvor der er puff masker, og det har jeg ikke […]

  2. […] en sangkuffert til hendes søn, og en til min egen i samme ombæring. Kort tid efter tog jeg på hæklecamp, hvor jeg fik lavet de to første figurer, og derefter glemte jeg ellers alt om det. Flot […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *