Udgivet i Skriv en kommentar

Evighedskrans

Nu hvor julen er ved at lakke mod enden, og de mange fine adventskranse skal pakkes væk, ville jeg lige dele min evighedskrans. Den mener jeg nemlig man kan have til at hænge året rundt, hvis man fortsat ønsker lidt pynt. 

Personligt skal min op i sommerhuset og hænge, næste gang vi skal der op. 

evighedskrans

Min krans er lavet af en uro ring, noget ståltråd, tørrede korn og blomster, som jeg fandt i området omkring vores hus i efteråret, og så selvfølgelig garn. Jeg har brugt Diablo Multi og Mohair delight fra Hobbii, indlægget er nemlig lavet i samarbejde med dem.

Et tip er at samle MEGET ind i naturen, jeg synes min blev lidt sparsom 😀
Garnblomsterne er lavet ved at tage et stykke tyk ståltråd i den ønskede længde, og lave en rund ring i den ene ende, og sno enden ned om, så det danner et hul. 

Herefter har jeg viklet garn rundt om “stilken”, og til slut behandlet hullet som en pompon maker. Jeg har sat garn i en nål og ført det rundt om ringen så mange gange jeg kunne, uden at stramme helt til, for at gøre den fluffy. Inden jeg klippede op rundt i kanten, kom jeg en klat lim ind i midten for at det ikke skulle falde ud, og så har jeg undladt at klippe den inderste runde op, på den måde er jeg sikker på, det sidder fast.

Til slut har jeg viklet det hele rundt om ringen med ståltråd. Jeg prøvede mig først frem uden ståltråd, for at få en fornemmelse af hvordan jeg gerne ville have det til at sidde. Så satte jeg en fast af gangen og viklede ståltråd om, den næste blomst/korn lægges over for at skjule ståltråden så meget som muligt. Og voila, din krans er færdig. 

Reklame da garnet er sponsoreret af Hobbii.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *