Udgivet i Skriv en kommentar

Efterårets egostrikkeplaner

Efteråret står lige om hjørnet, og jeg tænkte, at jeg ville dele mine strikkeplaner med jer.

Min liste bærer præg af at jeg stadig er ny inden for Ego strik. Jeg har “kun” strikket 4 trøjer til mig selv, hvoraf to var sommertoppe, det går lidt hurtigere,

strik, strikk, egostrik, strikkeplaner

Jeg har derfor mange opskrifter der var utroligt populære sidste år på listen, da jeg endnu ikke var sprunget ud i egostrik endnu, da de kom frem, men det er det fede ved mange af de strikkedesigns, der findes – jeg synes, de er så tidsløse, at de sagtens kan bruges flere sæsoner, og det synes jeg faktisk også de skal, da garn langt fra er billigt, og det tager jo også tid at fremstille.

Listen er lang, så jeg har derfor kun delt top 5, jeg virkelig gerne vil strikke, og så må vi se om jeg overhovedet når så langt. Der er jo også en hel liste til bettemanden 😉

 • Bølgegenseren
  • Denne er et absolut must, og garnet ligger for længst klar derhjemme. Jeg har udskudt den, da mønstret har skræmt mig lidt, men nu er jeg faktisk der hvor jeg gerne vil udfordres, så må det briste eller bære. Planen er at jeg vil strikke den i noget Drops Air, for at holde den lidt budget venlig.
 • Striber på langs
  • Jamen har du ikke allerede strikket den? Jo den var mit #kreavm2018 projekt hen over sommeren, men jeg er bare så glad for den, at jeg må have den i en farve mere. Nærmere betegnet grå til basis garderoben.
 • Ballonjakken
  • Det var egentlig ikke oprindeligt planen jeg ville strikke denne, da jeg hælder mere til de andre opskrifter i ballonserien, men så sendte Mayflower mig det lækreste lyserøde garn, der passer perfekt i strikkefastheden, så nu må jeg have mig en af dem.
 • Kumulus bluse
  • Jeg har været helt forelsket i denne, siden jeg så de første billeder af den, og den må jeg også bare eje. Egentlig har jeg hørt min mor, om hun ikke vil strikke den til mig, da hun er en meget habil strikker, men den er så fin, at jeg drømmer om den i flere farver, og så må jeg jo også selv i gang.
 • Sorbet cardigan
  • Har man fulgt diverse strikke profiler på Instagram i sommers har man ikke kunne komme uden om denne. De mange, mange farve inspirationer jeg har set gør mig helt ør, da jeg slet ikke kan beslutte mig for, hvilke farver jeg helst vil strikke den i. Derfor er denne også den eneste der ikke er købt hjem til endnu, men strikkes skal den! Skal bare lige beslutte mig for farver.

Jeg synes selv, det er meget ambitiøse planer, især når man tænker på hvor lang tid både ingen dikkedarer sweater og striber på langs tog mig, men jeg glæder mig til at trække i dem alle, så forhåbentlig det kan holde motivationen oppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *