Udgivet i Skriv en kommentar

Baby gave ideer

Der er mega baby boom i vores omgangskreds lige nu, og det er faldet sammen med at jeg ikke har kunne hækle eller strikke i tre måneder grundet kvalme.

Min sædvanlige kasse som jeg jævnligt hækler og strikker noget til, så man altid lige har en barselsgave, er derfor helt tom. På hæklecamp for nogle uger siden blev jeg så ynkelig at de kære damer forbarmede sig over mig og hjalp mig med at hækle nye gaver. Og sikke et held for de er allerede brugt igen!

Nu tænker jeg, at jeg skal have fyldt kassen op igen, samtidig med jeg skal have hæklet lidt til vores egen baby som jo kommer til august

Jeg leder derfor lidt efter inspiration til at prøve noget nyt, og faldt for nylig over at Rito faktisk har en del fine opskrifter her

Hvor finder i gode ideer til gaver henne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *